COLLAB PRESENTS X VISCEUS - MET O.A. GRIDLOK - PRFCT MANDEM - AL/SO - NORGA

Date : 4 / jun / 2022
Time : 21:00 UUR
Aanvang: 21:00 UUR
Huisregels de Meester
Tel : AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00

COLLAB PRESENTS X VISCEUS – MET O.A. GRIDLOK – PRFCT MANDEM – AL/SO – NORGA

AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00


Collab is een gloednieuw Drum & Bass, Dubstep en Bass muziekconcept. Elk feest nodigen we uit en werken samen met een organisatie om iedereen te laten zien wat een geweldige familie de hele Bass-scene is.
We unite, we collab! Deze Editie een cherry-picked line-up in de Grote Zaal en een briliante samenwerking met Visceus, wie de kleine zaal naar eigen smaak mogen benutten. Kortom, dubbel het feest voor de helft van de prijs. Nog niet bekend met Visceus, lees hun verhaal hieronder:

We are visceus
A Drum and Bass party organisation focused on bringing you a wide spectrum of the Drum and Base genre. In the Netherlands we have an amazing drum and bass community. The people in it are some of the most loving and kind hearted you will ever encounter. But we at Viscues felt there were too many parties which only showcase one side of this genre, while there are more subgenre’s then you can count. We felt the community was too split up and we strive to bring a party to the people that anyone can enjoy, whether you like Liquid, Dancefloor, or Neurofunk!

Gridlok

Biografie Gridlok

A true pioneer of the Drum and Bass sound, Gridlok remains one of the most highly regarded artists in the industry. With a discography spanning over a decade and featuring classics such as ‘Moodswings’, ‘Bottomfeeder’, and ‘Standing Room Only’, it’s little wonder that the Gridlok name has become synonymous with timeless Drum and Bass.

PRFCT Mandem

Biografie PRFCT Mandem

PRFCT Mandem in een manifestatie van rauwe, viscerale basgeluiden en alle levensbewapende dansoorverlating die daarbij hoort. PRFCT Mandem is Jev en Aisling, een Lets/Iers duo dat trillingen veroorzaakt vanuit hun lab in het midden van een van de gezondste drum- en basscenes in het VK: Manchester.

AL/SO

Biografie AL/SO

AL/SO bij naam, nek diep in het spel, Elmar van Eijk speelt veel belangrijke rollen in dit ding dat we drum’n’bass noemen.

Hij is een derde van de nieuwkomer in de zwaargewicht halftime supergroep Ancient Radius met AKOV en Multiplex. Hij runt zowel het platenlabel Korsakov Music als het bureau dat muziek vertegenwoordigt en uitbrengt van enkele van de meest gerespecteerde en innovatieve artiesten van het genre. En – na jaren van finetuning van zijn studiovaardigheden – is hij een producer geworden om rekening mee te houden in zijn eigen recht. De dramatische theatrale klanken van zijn binnenkort uit te brengen debuut-EP ‘Hypersonic’, met High Maintenance, vertegenwoordigen alles waar AL/SO om draait: formidabele, energieke, dynamische en muzikale basmuziek die grenzen overschrijdt en de dans opzweept. In zijn eigen woorden, als het slaat, zal hij het spelen.

En hij is behoorlijk slap-gelukkig als de waarheid wordt verteld. Een van de weinige DJ’s die opkwam in de new-gen drum’n’bass-beweging en een internationale reputatie verwierf, waarbij hij regelmatig toerde door Europa, het VK en daarbuiten lang voordat er enig type AL/SO-releaseprofiel werd ontwikkeld; zijn capaciteiten en flair als DJ alleen hebben geleid tot belangrijke residenties in de beruchte Praagse DNB kattenkwaad den Cross Club en het supergrote premierschap Rotterdam raves Korsakov. Kijk hoe hij speelt en je begrijpt waarom…

AL/SO-techniek, een felle slaaf van de duistere kunst van mixcraft, is een bedwelmend brouwsel van vierdeks duivelswerk. Zoals zijn naam al doet vermoeden, is er altijd ruimte voor nog een deuntje, zowel in de mix als aan het eind van de avond. Zoals zijn nek-diep spel suggereert, is hij volledig ondergedompeld in dit ding dat we drum’n’bass noemen en hij is nog maar net begonnen …

Norga

Biografie Norga