CLASSIC ALBUMS: DEEP PURPLE "IN ROCK" DOOR BACK2PURPLE

BACK2PURPLE SPEELT DEEP PURPLE
Date : 13 / nov / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-
Coming Soon

CLASSIC ALBUMS: DEEP PURPLE “IN ROCK” DOOR BACK2PURPLE

VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-

Dit evenement is helaas afgelast. Door de nieuwe, strengere maatregelen kan dit evenement helaas geen doorgang vinden. Alle tickethouders hebben een mail ontvangen hoe het restitutie proces te werk gaat. Wij vergoede alle tickets inclusief servicekosten en hopen jullie allen snel weer te zien.
-Team de Meester

Het is alweer 50 jaar geleden dat het album “In Rock” is uitgebracht van Deep Purple en dus een mooie reden om dit te vieren met een concert.

Biografie Back2Purple

Back2Purple is een rasechte Almeerse band met zeer ervaren muzikanten. Back2Purple is in 2013 ontstaan uit liefhebbers die samen een éénmalig concert hebben willen doen als Deep Purple in de Meester.
Dit concert in de Meester bleek zo een groot succes dat de band definitief gevormd is. De vraag naar een goede uitvoering van Deep Purple songs bleek inderdaad zo groot dat de band verder is gegaan op deze weg. Veel succes is hiermee geboekt door heel Nederland op festivals en de grotere zalen. Inmiddels heeft de band een volledige Deep Purple show met alle grote songs van weleer op de set-lijst.
De show zal dan ook bestaan uit onder andere, Smoke on the water, Highway star en Child in time.

deeppruple