CITY SOUNDS: TREMM - JUNNY RAST - LOGISCH

City Sounds
Date : 24 / nov / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Kunst is Leuk
Gratis

CITY SOUNDS: TREMM – JUNNY RAST – LOGISCH

Kunst is Leuk x Poppodium de Meester presenteren: City Sounds!
Elke laatste donderdag van de maand plaatsen we een pop-up podium midden in de kunstexpositie. De samenwerking tussen muziek en beeldende kunst loopt vloeiend in elkaar over op deze avonden. Voor beide partije staat het toegankelijk maken van kunst centraal, om die reden is de entree altijd gratis en het talent altijd uit de buurt.

Graag stellen wij jullie voor aan Tremm, Junny Rast en Logisch. Drie lokaal almeerse artiesten die de diversiteit van de verschillende rap stijlen binnen de stad laten zien.
Op donderdag 24 november om 19:30 uur starten zij city sounds! we pakken de avond op met drie locals die lekker op weg zijn.
Tremm, Junny Rast en Logisch zullen alle drie ondersteund worden door DJ Smokey Red achter de decks. Vlotte rijms, catchy beats en pakkende live show dat is waar de avond om draaid.

Iedere laatste donderdag van de maand zal City sounds plaatsvinden. Dit zal samenvallen met de koopavonden van Almere centrum. Dit alles staat in het kader van laagdrempelige kunst- en cultuurbeleving. De lokale artiesten worden geselecteerd op hun eigenzinnige karakter die zullen voelen als een echo van de stad Almere. Zelf optreden? Stuur een DM? / poppodiumdemeester