CITY SOUNDS #7

LEAFS + YOUNG CHEETAH + MYSTIC
Date : 28 / okt / 2021
Time : 18:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Tel : VRIJKAART: € 0,00

CITY SOUNDS #7

VRIJKAART: € 0,00

City Sounds is een samenwerking tussen De Meester en kunst expositie Kunst is Leuk welke is gevestigd in het oude Vapiano-pand aan de Schutterstraat 17. Iedere laatste donderdag van de maand organiseert de Meester aansluitende live-optredens binnen het thema van de huidige expositie. Dit kan in de vorm van DJ’s, bands, singer-songwriters, rappers, live-producers en andere disciplines, zo lang het maar live is.

Deze maand kun je kijken naar ‘De walk-in-closet van Almere’, de expo is gratis toegankelijk en biedt een kijkje in de creaties van Broke Ass Millionaires, Nerenchy Meschendorp (Faith) en Kasper Jongejan. De expo is gecureerd door Roberto Luis Martin en co-curator 4SHOBANGERS.

Leafs

Biografie Leafs

Met nog maar 18 leefjaren achter de rug te hebben is Leafs een van de meest herkenbare rappers in de Nederlandse urban scene. Niet alleen zijn unieke muziek, maar vooral zijn doel en laten vormen hem tot de onbevangen muzikant die hij is. In mei 2017 verschijnt Feals, Leafs’ e debuut EP met daarop het ultiem meezingbare ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: ‘Adventures’ met daarop o.a. de singles ‘Mikado’ en ‘Mamacita’. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is ‘altijd blijven flexen’. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg , Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich al op zeer jonge leeftijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland. In 2019 is Leafs zijn debuut album ‘Sensei’ uitgekomen, volledig geïnspireerd op zijn favoriete plek op de wereld; Tokyo. De gelijknamige track ‘Tokio’ omschrijft precies de vibe die Leafs in Tokyo voelt. The sky is the limit voor Leafs, eind 2019 is hij zijn eigen label genaamd ‘Sensei Records’ gestart. Het ontwikkelen van zijn eigen sound en het begeleiden van jonge talenten uit zijn omgeving, dit was Leafs zijn doel voor 2020.

Young Cheetah

Biografie Young Cheetah

Ik ben Young Cheetah van Nigeriaans en surinaams bloed geboren in

Nederland en opgegroeid in Almere maar deze almeerder maakt Amerikaanse

hiphop met vuile teksten en zieke flows op een dag de GOAT of rap

itself, 18 jaar oud met veel hoop voor de toekomst getraind in zowel

MMA, het killen van de mic, de piano en nog veel meer.

Mystic

Biografie Mystic

Mystic is een rapper/producer uit Almere. In 2016 begon Mystic met zijn

collectief ‘BeastBoysClub’ tracks online te zetten op Soundcloud en is

inmiddels uitgegroeid tot een veelbelovende jonge artiest om in de gaten

te houden.

In zijn lyrics richt Mystic zich vooral op het behalen van succes,

speciale momenten die hij beleeft en ook de liefde.