CITY SOUNDS #6

Date : 30 / sep / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Tel : VRIJKAART: € 0,00

CITY SOUNDS #6

VRIJKAART: € 0,00

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

 

City Sounds is een samenwerking tussen kunstatelier Kunst is Leuk en De Meester. Iedere laatste donderdag van de maand organiseerd de Meester aansluitende live optrdens binnen het thema van de huidige expositie. Dit kan in de vorm van DJ’s, bandjes, singer-songwrites, rappers, live-producers en andere diciplines, zo lang het maar live is.

 

Deze maand kun je kijken naar de Walk in Closet van Almere, de expo is gratis toegankelijk en biedt een kijkje in de creaties van Brakeassmillionaires, 4shobanger, Nerenchy Faith en Kasper Jongejan

Op de laatste donderdag van de maand (30-9) presenteren we een live show met:

 

Guyrin

 

Biografie Guyrin

Fotograaf, graphic designer, producer, engineer én rapper; van Guyrin Jomairo kan je wel zeggen dat hij een multidisciplinary artist met workethic is. Deze diepgewortelde workaholic haalt zijn inspiratie haalt hij uit zijn nabije omgeving, en dat is voor hem Almere.

 

Sterre Nacca

 

Biografie Sterre Nacca

Singer-Songwriter Sterre Nacca kenmerkt zich door elektronische hiphop beats samen met Nederlandse poëtische teksten en R&B / pop zang. De afgelopen tijd stond zij in de halve finale van Mooie Noten en drukken met meerdere optredens (Paradiso, Uitmarkt) steeds meer hun stempel op de scene

 

Bully

 

Biografie Bully

De in Nederland geboren rapper Bully met Ghanese roots is opgegroeid in Almere. Bully bracht in september 2020 zijn eerste twee singles (met videoclip) genaamd ”’Freestyle” en ”Fuck Drill” uit op het kanaal/platform van SPTVNL, met deze singles creeërde hij een kleine naam voor zichzelf. Zijn sound greep meerdere luisteraars aan en opende kleine maar nieuwe deuren voor hem.

https://en-gb.facebook.com/guyrinjomairo/videos/466a232d/183889466265639/