CHURCH OF CASH

JOHNNY CASH TRIBUTE
Date : 19 / nov / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

CHURCH OF CASH

AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

18-11-2021 | Update: Om alle tickethouders en geïnteresseerde extra zekerheid mee te geven plaatsen we bij alle evenementen een korte status update, dit om eventuele verwarring weg te nemen. Dit evenement, Church of Cash (USA), gepland op vrijdag 19 november gaat door!

Het evenement is iets in vorm veranderd, zo openen we een half uur eerder en sluit de bar om 20:00 uur. De tijdsplanning zier er als volgt uit:

Zaal open: 19:00 uur

Bar sluit: 20:00 uur

Artiest begint: 20:15 uur

Je drankjes hoeven niet op te zijn voor 20:00 uur, je kan alleen niet meer bijbestellen.

Verder is het evenement seated, hiervoor zijn voldoende stoeltjes zonder nummer in de zaal geplaatst. Je hebt dus de vrije keuze waar je gaat zitten. Houd er rekening mee dat wij na het concert geen café functie meer hebben. Na het scannen van het corona toegangsbewijs vervalt 1.5 meter afstand, maar wij verzoeken onze bezoekers elkaar wel de ruimte te gunnen.

3 jaar geleden hebben we kunnen genieten van Church of Cash en ze komen weer terug naar Almere! Of je nou opgegroeid met het luisteren naar Johnny Cash of je hebt hem net ontdekt: Church of Cash brengt de muziek met stijl en energie naar de fans overal ter wereld. Jay “Jayder” Kalk vormde de band Church of Cash in het zonnige Honolu in 2010. Hun bedoeling is een ware tribute te brengen aan Johnny Cash en staan garant voor het eren van het werk van Johnny Cash

Biografie Church of Cash

Jay Ernest richtte in 2010 Church of Cash op in het zonnige Honolulu. Met een griezelig begrip van de Man in Black’s catalogus en vele jaren ervaring met toeren door de Verenigde Staten, Europa en Azië, is Jay teruggekeerd naar zijn huis in Minnesota om het evangelie van een van ‘s werelds belangrijkste en meest duurzame songwriters.

De Church of Cash is trouw aan de muziek van Johnny Cash, en de diepe baritonstem van zanger Jay zingt als een prairiebries en stampt als een laars. Church of Cash is geen countryband. Church of Cash is een tributeband met het uitdrukkelijke doel de onuitwisbare erfenis van Johnny Cash te eren. Op de weg getest en altijd klaar voor de weg, viert The Church of Cash de ziel van de Amerikaanse muziek.

Of je nu een oude timer bent die opgroeide met het luisteren naar Mr.Cash in je tractor of een jonge soldaat die met je tank door de woestijnen van het Midden-Oosten rijdt met de Man in Black in je koptelefoon, de Church of Cash brengt zijn muziek, met stijl en energie voor fans overal.

Wat de Church of Cash heeft dat niemand anders kan evenaren, is hun loyaliteit aan het lied en de boodschap die Johnny aan ons allemaal heeft nagelaten. De band houdt dit woord alleen maar levend met een jeugdige geest die het publiek volledig heeft vermaakt.