CARTRIDGE MONTHLY

KW \ DR!PD \ ChocoVD
Date : 7 / apr / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Tel : VRIJKAART: € 0,00

CARTRIDGE MONTHLY

VRIJKAART: € 0,00

Let op beperkt ticket aantal, gratis entree, maar reserveren via de ticketlink is verplicht.

Locatie: Cultuurdome Almere Buiten

Kawe, ook wel KW, heeft in korte de korte tijd dat hij muziek maakt heel wat klaar staan. Hoewel er nog niks te streamen is, is er meer dan genoeg om een live set te blazen. Met zijn feel good tunes baant hij zich een weg in de Nederlandse scene. Met een oldschool sound in een newschool wereld laat KW zien dat Rap vele gedaante kent.

DR!PD is de alias van de 18 Almeerder die vooral zijn strepen verdient met zijn freestyle sessies. We kennen DR!PD van zijn spotify hit Oeh Oeh La. Z’n sound is gericht op de mensen die kunnen groeien in én met zijn muziek. Of je los wilt gaan of geraakt wilt worden, DR!PD is er bij.

ChocoVD is zeker geen onbekende in de Almeerse scene, dus kans bestaat dat je deze man al kent. In 2012 was hij finalist bij Holland’s Got Talent. Zijn freestyle skills zijn werkelijk one of a kind! Hij kan hele nummers ter plekke uit zijn hoofd rappen en geen enkel genre sluit hij uit. Hip Hop, Drill, Trap, Futuristic, Dancehall, Choco volgt zijn gevoel op dat gebied. Op het moment is Choco de freestyle baas van Nederland en niemand die het tegendeel heeft bewezen. Albums, EP’s alles ligt klaar, maar Choco komt live toch het meest tot leven.