CARTRIDGE 1# | BLACK ACID - TOMMY MAYRAN

Date : 10 / sep / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,50 | VVK DEUR: € 6,50 | VVK ONLINE: € 8,00

CARTRIDGE 1# | BLACK ACID – TOMMY MAYRAN

AVONDKASSA: € 9,50 | VVK DEUR: € 6,50 | VVK ONLINE: € 8,00

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Een poppodium voor iedereen, dat was de insteek waarmee we in gesprek gingen met Almeerders. Het resultaat? Een concept wat podium biedt aan rap, R&B en hip-hop zonder concessies, zonder commerciële insteek en met de bezoekerservaring op 1#. De volledige zaal zal ondergedompeld worden is visuals en lichten, het is dus meer dan een avond live-muziek, het is een live-beleving.

Black Acid

Biografie Black Acid

In 2016 bundelen Sor, DamnDamy, Dashaeno en Smitty hun krachten en vormen ze het nieuwe collectief Black Acid. Hun doel is om de wereld kennis te laten maken met een nieuwe sound, in hun eigen woorden: ‘alternatieve trap met punk in de mix’.

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd meegeschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’, deden ze dat nog eens keihard over. Ook op het in 2018 uitgekomen ‘Buurjongens’ album, resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid, was hun aandeel flink hoorbaar. Op recente tracks als ‘Captain Seat’ en ‘Mindy / Shady’, is te horen dat de jongens van Black Acid vol zitten met nieuwe energie en creativiteit.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan uiteraard klaar voor meer.

Tommy Mayran

Biografie Tommy Mayan

Na veel groei op muzikaal maar ook persoonlijk vlak, is Tommy Mayran uit Amsterdam in 2021 klaar om wat hij niet op papier kan schrijven te vertalen naar muziek. Met alle ervaringen die hij de afgelopen 2 jaar heeft opgedaan, wil hij iedereen kennis laten maken met zijn kwetsbare creaties.