ARSENIC MOTION: UNIVERSAL ANIMALS EP RELEASE

Date : 7 / okt / 2017
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Bekijk Facebook event
Tel : VVK: € 5 | DEUR: € 5

ARSENIC MOTION: UNIVERSAL ANIMALS EP RELEASE

VVK: € 5 | DEUR: € 5

Op 7 oktober releasen ze hun debuut EP Universal Animals. Op deze avond spelen ze samen met twee te gekke bands, namelijk: Living Statement en Kurt Rosa. 

ARSENIC MOTION

Arsenic Motion Fotograaf Rowen Hebing

Biografie Arsenic Motion

Arsenic Motion is een Nederlandse rock band geformeerd in Almere, een stad in de buurt van Amsterdam, in 2015. De band bestaat uit een trio; Thomas Scheltens (b. 12 April, 1995, lead vocals, gitaar), Arda Koldas (b. 11 Januari, 1998, basgitaar) en Daniel Maldonado (b. 12 Mei, 1994, backing vocals, drums).

De bands muziek is een mix van moderne rock en funk muziek, maar heeft geleidelijk over het afgelopen jaar uitgebreid met een variatie van meerdere genres en werd een gebalanceerde mix van invloeden. Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine en veel meer artiesten, beïnvloeden het geluid van de band.

KURT ROSA

Kurt Rosa

Biografie Kurt Rosa

Gepositioneerd tussen Utrecht en Amsterdam, hardpop en softrock, seksuele frustratie en naïviteit, persoonlijke twijfel en momenten waarop het leven bijna zin leek te hebben, ademt het vierkoppige Kurt Rosa identiteitscrisis. Met ambitie, onontmoedigd door elke gezond verstand, besteden ze dagen in hun bandhuis. Kurt Rosa is de frustratie van een gezonde opvoeding, een verschrompelt geloof in een hemelse Vader. Maar dan misvormt door de ogen van deze theoloog, archeoloog, psycholoog, en jeugdzorgwerker. Ook al schrijven ze catchy popsongs, laat deze vier brave burgers in de waan dat ze ruige muziek maken, dat doet ze goed.

LIVING STATEMENT

Living statement

Biografie Living Statement

Living Statement veroverde met hun muziek de finale van het Almeerse Kempenaars festival. Ook stonden ze afgelopen zomer onder andere op het bevrijdingsfestival in Almere.
Wij maken lekkere groovy funky pop nummers en teksten met een positieve boodschap.

De bezetting bestaat uit leadzanger/gitarist, drummer, gitarist/achtergrondzanger en een bassist.
Living Statement streeft naar een betere wereld die meer gericht is op het ontplooien van de creativiteit in het individu.

Links
Facebook Arsenic Motion
Facebook Kurt Rosa
Facebook Living Statement