Live-stream

An Acoustic Evening With: Wim Budding
Date : 28 / nov / 2020
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Reserveer per mail

AN ACOUSTIC EVENING WITH: WIM BUDDING

Gratis reservering, zie event voor uitleg

Let op! dit evenement is met een week verplaatst. Reeds gemaakte reserveringen zijn hierover gemaild.
Deze verplaatsing is een gevolg van een gekneusde hand, die nog wel een weekje extra rust kan gebruiken. Wij zien jullie graag zaterdag 28 november.

‘An Acoustic Evening with’ is een concept van Popodium de Meester waarin Nederlandse artiesten in een intieme setting hun muziek ten gehore brengen. Op zaterdag 28 november is het de beurt aan Wim Budding. Wim Budding is een muzikale duizendpoot die al diverse projecten op zijn naam heeft. Momenteel is hij de frontman van de Budding Blues Band. Maar velen kennen hem ook van de Classic Albums avonden in de Meester. Zo heeft hij met de band Big Cab al drie Classic Albums onder handen genomen. namelijk: Rumours van Fleetwood Mac, Hotel California van de Eagles en Stickey Fingers van de Rolling Stones. Maar, laten vooral niet zijn fenomenale uitvoering van Eric Clapton’s Unplugged vergeten.

**Kaarten & livestream**
Wegens de corona-maatregelen zijn er voor dit concert maar een beperkt aantal kaarten te koop. De kaarten kosten €5,- kunt u reserveren door te mailen naar **info@demeesteralmere.nl ** onder vermelding van: ‘An Acoustic Evening with: Wim Budding’ en hoeft u pas op de avond zelf te betalen. Mocht het zijn dat wegens aangescherpte maatregelen het toch niet mogelijk is om bezoekers bij het concert toe te laten, dan kunt u het concert alsnog bijwonen via de Livestream via YouTube. Abonneer je alvast op ons YouTube Kanaal: https://www.youtube.com/user/Podiumdemeester

**De Meester in Corona-tijd.**
Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden bent. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu. Het is beleid vanuit de Meester om tijdens alle loopbewegingen een mondkapje te dragen. Het kapje mag dus af zodra u zit. We merken dat niet iedereen dit makkelijk vindt, maar de regel is indiscutabel, neem dit dus in overweging alvorens uw komst. Helaas blijft de bar tot nader order gesloten.