ALLYVILLE

0.0 edition
Date : 11 / sep / 2021
Time : 11:00 UUR
Aanvang: 11:00 UUR
Huisregels de Meester
Tel : FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN): € 28,90 | TICKET LEEFTIJD 15 +: € 11,50 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 : € 7,50 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR: € 0,00 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR DEUR: € 0,00 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 DEUR: € 7,50 | TICKET LEEFTIJD 15 + DEUR: € 11,50 | FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN) DEUR: € 28,90

ALLYVILLE

FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN): € 28,90 | TICKET LEEFTIJD 15 +: € 11,50 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 : € 7,50 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR: € 0,00 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR DEUR: € 0,00 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 DEUR: € 7,50 | TICKET LEEFTIJD 15 + DEUR: € 11,50 | FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN) DEUR: € 28,90

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig. Dat betekent: een vaccinatiebewijs of een herstel bewijs van maximaal 6 maanden oud of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Een kleinschalig festival voor het hele gezin, dat is de insteek voor Allyville. Kom genieten van een authentieke mix van folk, roots, americana in combinatie met een hapje en een drankje. Georganiseerd op het sfeervolle terrein van Jeugdland Almere stad is Allyville het ideale dagje uit in eigen stad.

11:00 opening

12:00 E-Motion

12:50 Almere.Red-Lynx.Cheerleading demo/clinic

13:45 Hot Shots of Love met o.a. Jojo León

15:00 Linedance workshop

15:45 Wim Budding & Friends

16:50 Almere.Red-Lynx.Cheerleading demo/clinic

17:30 Leadbeaters

18:45 Linedance workshop

19:30 Def Americans Johnny Cash Tribute

21:30 Tim Knol & Bluegrass Boogiemen

23:00 sluiting

Live:

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

In 2019 brachten Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen hun eerste gezamenlijke plaat ‘Happy Hour’ uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan. Het album werd zeer goed ontvangen, kwam binnen op nummer 1 in de vinyl charts en ontving prachtige recensies in de nationale pers. Diverse radio- en tv optredens en boekingen voor de grootste festivals van Nederland (o.a. Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop) waren het gevolg.

De daaropvolgende clubtour voerde hen langs diverse podia in het hele land met voornamelijk uitverkochte zalen en uiterst positieve reacties van publiek en pers. Dat dit alles naar meer smaakt moge duidelijk zijn, en zo gaan zij ook in 2020 regelmatig gezamenlijk op pad.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen voornamelijk eigen, speciaal voor deze samenwerking door Tim en Arnold Lasseur geschreven nummers tijdens hun optredens, die door zowel de bluegrass/roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de ‘nietsvermoedende’ festival/club-bezoekers enorm enthousiast ontvangen worden.

Pers en publiek zijn het eens over Tim Knol & Blue Grass Boogiemen: ‘A classic combination.’

Def Americans

De songs van Johnny Cash & June Carter worden nieuw leven in geblazen door Def Americans Johnny Cash Tribute.

Leadbeaters

Met een mixed grill van Amerikaanse traditionals, old time, blues, bluegrass, folk en gospel brengt het trio een muzikale obade aan de hopelozen, de klaplopers, de armoedzaaiers, de amokmakers en de buitenbeentjes. Dat doen ze in beginsel met banjo, gitaar, contrabas en samenzang, maar hun hart en podium is groot genoeg voor gepassioneerde muzikale broeders.

Wim Budding & friends: Countrytime!

De Almeerse gitarist en zanger speelt en zingt duetten met Gwenny Claasz Coockson (zang – Linda Ronstadt tribute) en Rinus Vlaming (accordeon- Ry Cooder tribute). Ook blaast Peter Koger (mondharmonica) weer een partijtje mee!

Website: www.wimbudding.nl

Hot shots of Love

Traditional Mariachi & Señor Dylan (Bob Dylan Mexican style)

Jojo León is een op Amerikaanse leest geschoeide singer-songwriter.

Wanneer je zijn muziek voor het eerst hoort zou je geloven dat je naar een oude verloren gewaande tape van Bob Dylan luistert. Dat is niet verrassend, want Bob Dylan is een groot voorbeeld voor de muzikant, net als andere oude reuzen als Neil Young en Leonard Cohen.

Dit keer begeleid door mariachi band: Humberto Albores, Canek Cabrera & Luis Diaz

E-Motion

Moon Van Bakelen & Elsa Mentink van E-Motion brengen dit keer country muziek

Na de vakantie toch nog een dagje er op uit, maar dan in de buurt. Allyville biedt een gezinsvriendelijke mix van activiteiten, livemuziek en horeca midden in onze stad. Gehouden op het jeugdland terrein in Almere Stad waan je je in de natuur met een echte western-touche. Met folk, western en americana live op het podium wordt de ervaring helemaal compleet gemaakt.

Het jeugdland Almere stad terrein wordt voor één dag omgetoverd tot festival terrein. Normaliter is het een speelparadijs voor kinderen, maar tijdens Allyville is het een dagje uit voor het hele gezin. Er is ruimte om te spelen, eten en drinken en te genieten van live muziek. Op 11 september staat het terrein in het thema van folk, roots en americana.

Folk, roots en americana, en waar beter dan in de openlucht. Het groene terrein van Jeugdland Almere stad wordt omgetoverd tot westerndecor. Ervaar de live-muziek zoals deze bedoeld is, in de zon en met een drankje in de hand. Allyville is de ideale zomerafsluiter in eigen stad. Zaterdag 11 september van 11:00 tot 23:00.

Het festival is voor deze keer een 0.0 editie (geen alcohol, wel verschillende 0.0 bieren aanwezig)

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Almere City Marketing, Cultuurfonds Almere, Jeugdland Almere Stad, Stichting de Schoor, Big Events en Poppodium de Meester