ALLYVILLE

0.0 edition
Date : 11 / sep / 2021
Time : 11:00 UUR
Aanvang: 11:00 UUR
Huisregels de Meester
Tel : FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN): € 28,90 | TICKET LEEFTIJD 15 +: € 11,50 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 : € 7,50 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR: € 0,00

ALLYVILLE

FAMILIE TICKET 4 PERSONEN (MAX. 2 VOLWASSENEN): € 28,90 | TICKET LEEFTIJD 15 +: € 11,50 | TICKET LEEFTIJD 4 T/M 14 : € 7,50 | TICKET LEEFTIJD T/M 3 JAAR: € 0,00

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Een kleinschalig festival voor het hele gezin, dat is de insteek voor Allyville. Kom genieten van een authentieke mix van folk, roots, americana in combinatie met een hapje en een drankje. Georganiseerd op het sfeervolle terrein van Jeugdland Almere stad is Allyville het ideale dagje uit in eigen stad. Nieuwsgierig? Bekijk de website!

Na de vakantie toch nog een dagje er op uit, maar dan in de buurt. Allyville biedt een gezinsvriendelijke mix van activiteiten, livemuziek en horeca midden in onze stad. Gehouden op het jeugdland terrein in Almere Stad waan je je in de natuur met een echte western-touche. Met folk, western en americana live op het podium wordt de ervaring helemaal compleet gemaakt.

Het jeugdland Almere stad terrein wordt voor één dag omgetoverd tot festival terrein. Normaliter is het een speelparadijs voor kinderen, maar tijdens Allyville is het een dagje uit voor het hele gezin. Er is ruimte om te spelen, eten en drinken en te genieten van live muziek. Op 11 september staat het terrein in het thema van folk, roots en americana.

Folk, roots en americana, en waar beter dan in de openlucht. Het groene terrein van Jeugdland Almere stad wordt omgetoverd tot westerndecor. Ervaar de live-muziek zoals deze bedoeld is, in de zon en met een drankje in de hand. Allyville is de ideale zomerafsluiter in eigen stad. Zaterdag 11 september van 11:00 tot 23:00.