ALLY'S MOST WANTED

Alternative Disco
Date : 13 / jan / 2023
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 8,00

ALLY’S MOST WANTED

AVONDKASSA: € 9,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 8,00

Hou jij meer van headbangen dan van dansen? Los gaan in de pit met Bring Me The horizon, mee schreeuwen met Metallica, springen met Arctic Monkeys of juist even huilen met Mayday Parade? Het kan allemaal tijdens Allys Most Wanted. Onze gast Dj brengen samen met het Ally party Departement gitaren naar de dansvloer.

DJ Dragnet

Bio DJ Dragnet

Dj Dragnet, ook wel bekend als gitarist van de Almeerse post-punk band The Medicines brengt de duistere kant van de alternatieve muziek. Hij brengt dan ook een mix van post-punk, indie pop en goth rock naar de dansvloer.

DJ Nytes

Bio DJ Nytes

DJ Nytes brengt pop punk en emo hitjes naar de voorfront tijdens zijn optreden, als concert Dj is hij vaak te vinden in Dynamo en ook speelt hij zijn rol als Dj tijdens Emo Night Mainland. Tijdens Allys most wanted neemt die al deze ervaring mee om er een onvergetelijke avond van te maken.

The Hearted

Bio The Hearted

The Hearted is een energieke pop punk band uit Rotterdam. Hun gebruik van 4-stemmige zang van zowel mannelijke als vrouwelijke vocals maken de band uniek in hun genre. Voor fans van o.a. Blink-182 en A Day To Remember.
Na hun debuut album “Sorry For Apologizing” kreeg The Hearted in 2017 een nieuwe line-up en bracht op 1 mei 2017 hun single ‘Ink and Feathers’ uit. Dit luidde ook qua sound een nieuwe periode in voor de band.
Sinds ‘Ink and Feathers’ gaat het goed met de band. De single ‘No Way Out’ is inmiddels meer dan 25.000 keer gedraaid op Spotify en de band speelde in een uitverkochte Melkweg op Blinkfest. Meerdere tours werden gedaan door Nederland en in 2019 stond de band op Jera on Air met bands als Sum 41 en Parkway Drive.

Ally Party Department

Bio Ally Party Department

Ally Party Department brengen buikende gitaren van naar de dansvloer, gevormd uit een liefde voor alternative muziek, brengen de leden gezamenlijk punk, metal, metalcore en alles daartussenin naar de dansvloer.