Ally Got Game: Fall Guys Tournament

Date : 15 / nov / 2020
Time : 12:00-14:00 // 15:00-17:00 // 19:00-22:00
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €4,50,- ONLINE: €6,- INCL. GRATIS CONSUMPTIE

AFGELAST: ALLY GOT GAME: FALL GUYS TOURNAMENT

VVK: €4,50,-

Dit evenement is helaas afgelast. Door de nieuwe, strengere maatregelen kan dit evenement helaas geen doorgang vinden. Alle tickethouders hebben een mail ontvangen hoe het restitutie proces te werk gaat. Wij vergoede alle tickets inclusief servicekosten en hopen jullie allen snel weer te zien.
-Team de Meester

De Meester en IGN presenteren: Ally Got Game!

Op 15 november gaan we kijken wie de ultieme gamers zijn in Almere. Wat is er leuker dan de strijd aangaan met je vrienden? Om de Covid-19 regels in acht te nemen krijgt iedere deelnemer zijn eigen console voor het volledige blok toegewezen. Je hoeft dus nooit op je beurt te wachten en nooit je focus kwijt te raken. We hebben 30 playstation’s uitgerust met 42” TV’s voor jullie klaarstaan en vol = vol!!!

Fall Guys
Deze editie hebben we de feel good game ‘Fall Guys’ gekozen. Inmiddels is de game de meest gedownloade Playstation Plus-game en meer dan 7 miljoen keer verkocht. Sommige noemen het zelfs het nieuwe Fortnite, maar dat laten wij in het midden.
Met lobby’s van 60 spelers kom je in een battleroyale-partygame die je op het puntje van je stoel krijgt. Als je af bent hoef je niet te wachten, want je kunt gewoon een nieuwe sessie joinen.

Competitie
Wij zijn natuurlijk wel benieuwd wie de beste binnen zijn of haar leeftijdsgroep is. Daarom zal er per account worden bijgehouden hoeveel punten je weet te bemachtigen. Op het grote scherm worden de beste spelers uitgelicht en onze host zal verslag doen van de vooruitgang. Behoor je tot de top-3, dan val je in de prijzen!

Leeftijd
Om de sfeer en competitie een beetje scherp te houden delen we de dag op in drie leeftijdsgroepen. (val je hier net buiten maar wil je echt heel graag met je vrienden, vriendinnetjes, broertje of zusje in het zelfde blok kan je altijd even mailen.)

12:00-14:00, leeftijd 6 tot 14 jaar.
We trappen de middag af met 6 tot 14 jaar. Tijdens dit blok is ouderlijke begeleiding helaas niet mogelijk omdat we met beperkte capaciteit zitten. Uiteraard kan er wel afgesproken worden uw kinderen pas mee te geven als de ouder/begeleider hen komt ophalen. Heeft u toch vragen kunt u altijd contact opnemen (gegevens onderaan).
TICKETS 6 TOT 14 JAAR

15:00-17:00, leeftijd 14 tot 18 jaar.
Game in een poppodium, muziekje op de achtergrond, kleurrijke lampen. Het is alsof we de back-stage vibe naar de zaal halen voor je. Sleur je vrienden mee en laat ze zien wie de baas is.
TICKETS 14 TOT 18 JAAR

19:00-22:00, leeftijd 18+
In dit blok maakt leeftijd niet meer uit, dat beloofd een pittige strijd te worden. Daag je vader uit voor een onderlinge strijd, neem je vrienden mee en laat ze zien wie de echte Fall Guys Champion is. Daarnaast gooien we de tap open voor een biertje, dus een gezellige avond wordt het sowieso.
TICKETS 14 TOT 18 JAAR

Ouders, begeleiders.
Zeker voor de jongere groep snappen we dat je liever zelf een oogje in het zeil houdt. Omdat we met de nieuwe aanscherpingen nog maar 30 bezoekers mogen verwelkomen kunnen we helaas geen ouders en begeleiders mee laten komen. We willen namelijk zo veel mogelijk kids de gelegenheid geven om er even een middagje verantwoord er tussen uit te kunnen.

Contact:
Heb je vragen over bijvoorbeeld leeftijdsuitzondering, gezelschapssamenstellingen, corona-regelingen of iets anders, twijfel dan niet om ons te benaderen.
Nr. 036 5332 780
@. info@demeesteralmere.nl