Extra informatie

Date : 14 / nov / 2020
Informatie pagina

VERPLAATSTE/GEANNULEERDE EVENEMENTEN – EXTRA INFORMATIE

Onderstaand vind je een overzicht van de evenementen die we helaas hebben moeten verplaatsen of annuleren. Is een evenement verplaatst dan wordt uw ticket automatisch omgezet naar de nieuwe datum. Let er hierbij wel op dat de aanvangstijd daarmee kan afwijken van wat er op uw ticket staat. Houdt voor de meest actuele informatie altijd de website aan. Heeft u een ticket van een geannuleerd evenement, dan volstaat een e-mail om uw geld teruggestort te krijgen. Lees hieronder meer over restitutie van ticket gelden.

23 oktober 2020               Dossier Boombap 2020                                       29 mei 2021

24 obtober 2020              Classic Albums: Rumors  – Fleetwood Mac         11 december 2020

6 november 2020            80’s Verantwoord                                                 23 april 2021

7 november 2020            Voltage + Support: Outside Revelation                Afgelast

8 november 2020            Flevo Bier Festival                                                Afgelast

13 november 2020          Classic Albums: In Rock – Deep Purple               Afgelast

21 november 2020          Classic Albums: In Rock – Deep Purple               Afgelast

28 november 2020          Almere Gaat Vreemd                                            Afgelast

4 december 2020            Ladies in Gold, Red & Green                               24 april 2021

 

Restitutie (terug betaling) van ticket gelden.
Alle tickets worden handmatig terug overgemaakt, hierom dient u zelf een verzoek hiertoe in te dienen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@demeesteralmere.nl met daarin de volgende informatie:
-Het event en het aantal tickets (voeg eventueel de e-tickets in de bijlage)
-Uw ordernummer of ticketnummer
-Uw rekeningnummer + naam
Omdat het terugstorten van uw ticket gelden een handmatig proces is houden wij twee weken verwerkingstijd aan. Wij zullen altijd een reactie mailen dat uw aanvraag in goede orde is ontvangen, krijgt u die niet, neem dan contact op. Heeft u overige vragen, dan zijn wij bereikbaar op 0365332780 en via info@demeesteralmere.nl

Verplaatst
Het heeft altijd de voorkeur om een evenement te verplaatsen. Het blijft moeilijk inschatten wanneer een evenement weer doorgang zou kunnen vinden. Op dit moment worden de meeste shows naar april verplaatst. Wij zijn geen virologen en deze nieuwe data zijn dus gebaseerd op kennis van de branche, niet van het virus. Dit maakt dat de nieuwe datum geen zekerheid biedt, het is dan ook om die reden dat u altijd uw ticket gelden terug kunt vragen. Houdt u ze liever aan, dan hoeft u niets te doen. Uw ticket blijft geldig voor de nieuwe datum. Om zeker te zijn van de meest actuele informatie verwijzen wij altijd naar de website. Soms veranderen de zaken sneller dan ze bijgewerkt kunnen worden. Houdt bij twijfel dus altijd de website aan als u twijfelt.

Event in Corona tijd
Het kan zijn dat u in corona tijd toch bij ons langs komt. Hartstikke gezellig, maar misschien ook een beetje spannend. Waar De Meester normaal een laagdrempelige concertzaal probeert te zijn, zijn sommige zaken nu iets meer geregisseerd. Zo zal u bij binnenkomst gevraagd worden of u klachten heeft gehad. We verzoeken iedereen om gebruik te maken van onze ontsmettingsmogelijkheden. Het dragen van een mondkapje is bij ons een verplichte, deze mag af zodra u op uw plaats zit.
Alle evenementen zullen seated zijn, dit betekend dat u een vaste plek toegewezen krijgt. Deze staan al klaar in setjes van 2, uw gezelschap hoeft hierbij niet perse uit het zelfde huishouden te komen. Het is belangrijk dat u tijdens uw gehele bezoek op deze plek blijft zitten. Uiteraard zijn rookpauzes en het toilet bezoek hier een uitzondering op.