A.D.E.M. FESTIVAL

ADEM MUZIEKFESTIVAL
Date : 21 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Cancelled

A.D.E.M. FESTIVAL

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

ADEM Muziekfestival is een initiatief vanuit de PCI Almere in samenwerking met De Voedselbank Almere om kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar uit gezinnen die het financieel niet gemakkelijk hebben een leuke avond te bezorgen, wat niets kost!, want entree en frisdrankjes zijn volledig gratis!

(De avond is alcohol- en drugsvrij).

Op donderdagavond 21 oktober wordt het ADEM Muziekfestival voor de eerste keer georganiseerd in Poppodium de Meester in Almere centrum. DJ Nina Sanetti en Numidia gaan er een onvergetelijke avond van maken!

Numidia

Biografie Numidia

De Nederlands-Marokkaanse Numidia El Morabet (1999) werd voor het eerst door het grote publiek gezien door haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Uit dit optreden volgde een platencontract met Trifecta en inmiddels heeft Numidia verschillende grote hits op haar naam staan, zoals ‘Meli Meli’ (met Ali B en Ronnie Flex), ‘Alleen wij’ (met Famke Louise) en ‘Chale’ (met Johnny500 en Chip Charlez). In 2020 bemachtigde ze de FunX Awards voor ‘Artist of the Year’ en ‘Best Song’ met ‘Tout Est Bon’ (samen met Boef). In het tv-programma Ali B Op Volle Toeren nam de charmante zangeres in 2020 het nummer ‘Hemel en Aarde’ van Edsilia Rombley onder handen en Rombley zong haar versie van ‘Chale’.

DJ Nina Sanetti

Biografie Nina Sanetti

DJ Nina Sanetti Voor Nina Sanetti -geboren en getogen in Amsterdam- is creativiteit en muziek altijd al haar passie geweest. NINA. heeft in 5 jaar tijd elke week in de beste clubs van Amsterdam gedraaid, denk aan Jimmy Woo, Melkweg, Paradiso, Bitterzoet, Supperclub, Club Nyx, ADE en nog veel meer. Ook in clubs door heel NL wordt zij wekelijks geboekt en internationaal heeft ze tot nu toe op Aruba, Mallorca, Kreta, Bali & veel in België gedraaid. De Festivals die al op haar naam staan zijn o.a: Milkshake, Latin Village, Amsterdams Verbond, 3x Nyx Festival & Solar.

De Parochiële Caritas Instelling (PCI) zet zich in voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Hun kinderen hebben hier ook onder te lijden, want vaak is er gewoonweg geen geld om wat leuks te doen. Vandaar dat wij deze kinderen een onvergetelijke avond willen bezorgen!

Behoor jij -of uw kinderen- tot deze doelgroep en zou jij heel graag dit ADEM Muziekfestival willen bijwonen? Stuur dan een mailtje naar info@ademmuziekfestival.nl met een korte toelichting waarom jij graag een kaartje wil krijgen. Het festival valt in de herfstvakantie op donderdag 21 oktober, duurt tot ongeveer 23.00 uur en is voor maximaal 300 kinderen.

Donaties om dit evenement mogelijk te maken zijn zeer welkom op rekeningnummer

IBAN: NL36 INGB 0008 2122 65 ten name van PCI St. Bonifatiusparochie te Almere onder vermelding van ADEM.