80'S VERANTWOORD

DE 80'S, MAAR DAN MET DIEPTE
Date : 12 / nov / 2021
Time : 19:00 UUR
Aanvang: 19:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 14,00 | VVK DEUR: € 11,00 | VVK ONLINE: € 12,50

80’S VERANTWOORD

AVONDKASSA: € 14,00 | VVK DEUR: € 11,00 | VVK ONLINE: € 12,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Almere!

DJ’s ‘7 Inch Twins’ zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en (corny) hitjes. Haal die foute, onvergetelijke, onvergelijkbare dansmoves maar uit de kast, Doe Maar!

Herontdek dé credible knallers; Talking Heads, Prince, George Michael en meer zijn terug op de dansvloer! ?? Ook je beste speelvrienden van toen komen mee: de Nintendo en Atari. Want wat zijn de jaren ’80 zonder Nintendo-games? Precies. Als The Cure zonder bos: een kale boel. Dompel je voor één nacht onder in het beste van de jaren ’80, terwijl de VJ’s je op een visuele trip nemen naar de jaren van Pac-Man en neonlicht. ✨ Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen, vraag hem zelf aan met de bliksemse verzoekjeszuil ⚡️

80’S VERANTWOORD

Biografie 80’S VERANTWOORD

80’s Verantwoord is de tofste 80’s party on the planet! Koningen van het vinyl de 7 Inch Twins hebben ALLE platen uit de 80’s en zijn altijd ready to rumble!