60'S LIVE: DE MASKERS (FT. JAN DE HONT), DON ROSENBAUM, AD SWART

Date : 28 / sep / 2018
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,50 | AVONDKASSA €10,-

60’s LIVE: DE MASKERS 2.0 (FT. JAN DE HONT) & SPECIAL GUESTS

VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,50 | AVONDKASSA €10,-

De 60’s zijn terug, van eigenlijk nooit weggeweest!
Tijdens dit concert beleeft u de 60’s als weleer, met topmuzikanten uit die gouden jaren!

60’S live: De Maskers 2.0 met “Mr. La Comparsa” Jan de Hont & special guests Don Rosenbaum en Ad Swart.

Jan de Hont (“Mr. La Comparsa”) stond niet alleen aan de wieg van de legendarische groep ZZ & de Maskers, maar is ook een van Nederlands beste gitaristen. Met de Maskers werden grote hits als “Dracula”, “Ik heb genoeg van jou” en “La Comparsa” gescoord. Ze maakten platen met o.a. Chubby Checker, tourden in Engeland, hadden een TV-show én wonnen een Edison. Jan speelde met Freek de Jonge, Jan Rot en uiteraard jarenlang samen met Boudewijn de Groot. 55 jaar na hun oprichting behoort De Maskers 2.0 in relatief korte tijd weer tot één van de beste jaren ’60 bands van het land!
jandehont
Niet alleen spelen de Maskers 2.0 eigen werk, ook een aantal hits van “collega’s” uit die periode komen voorbij.

En of dat nog niet genoeg is, zijn er ook 2 zeer speciale gasten, die beide voor het eerst in de Meester met de Maskers 2.0 zullen optreden.

Don Rosenbaum scoorde, na een eerste (door Boudewijn de Groot) geproduceerde single een megahit met het nummer “I’m Swimming Into Deep Water”, een zeer sterk nummer dat iedereen zich nog direct weet te herinneren.
Ad Swart werd in één klap beroemd door als Roy Orbison in 1984 als eerste kandidaat ooit de Soundmixshow te winnen. Met de hit “Only The Lonely” bereikte hij direct ruim 7 miljoen tv kijkers. Hij zal vanavond, samen met De Maskers, uiteraard een selectie van Roy Orbison hits ten gehore brengen.

don_rosenbaum-swimming_into_deep_water_s