30+ CLASSICSPARTY MET DJ ROB STENDERS

Date : 31 / mei / 2019
Time : 22:00-03:00 UUR Aanvang: 00.00 UUR , ID verplicht. Huisregels de Meester 18+
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €10,- ONLINE: €11,50 | AVONDKASSA €13,-

30+ CLASSICSPARTY MET DJ ROB STENDERS

VVK: DEUR €10,- ONLINE: €11,50 | AVONDKASSA €13,-

Dit wordt weer een leuke hoor! Poppodium de Meester presenteert de allerleukste 30+ stapavond van Almere, met de grootste (pop)classics live op verzoek door niemand minder dan dj Rob Stenders! Verzoekjes welkom!

Rob Stenders is niet alleen de dj van dé best beluisterde radioshow (Platenbonanza) op hét best beluisterde station (Radio 2), maar ook de dj die na ruim 30 jaar nog steeds compleet zijn eigen gang gaat. Naast maker van legendarische radio (en tv) programma’s schreef hij de dj-klassieker “Stenders Leesvermaak” en stond hij aan de wieg van KINKFM en KX radio.

Dus eigenlijk heeft hij alles wat een dj kan doen wel eens gedaan. Nou ja, bijna alles dan. Want draaien in het poppodium van zijn eigen woonplaats, dat was er nog niet van gekomen. Tot nu dan, want direct na de uitzending van zijn vrijdagavondshow op 31 mei rent hij zijn (Almeerse) deur uit, om een paar minuten later al de eerste “classic” in te starten!a5_fl2000_meester_achterkant_citydogsrobstenders_OK_001
De muziek gaat door alle decennia heen, van de sixties en de seventies tot nu. Rob Stenders draait niet alleen op de radio wat jij wilt horen, ook vanavond in de Meester bepaal jij voor een groot deel de playlist. Madonna, U2, David Bowie of toch maar Michael Jackson? Verzoekjes van harte welkom. En misschien komt er ook nog wel een snelle popquiz voorbij…

De 30+ feestjes in de Meester zijn altijd zeer gezellig en verkopen altijd uit. Goede muziek, leuke mensen en gewoon lekker betaalbaar. Kaarten in de voorverkoop zijn voor 10 euro te koop aan de deur van de Meester (di-vr 10.30-16/.30 uur), maar natuurlijk ook online verkrijgbaar.

Deze 30+ PARTY: (POP)CLASSICS MET DJ ROB STENDERS wordt een ontzettend leuk (dans)feestje, van 22.00 tot 03.00 uur.
22.00-24.00 en 02.00-03.00 uur: DJ Barry Bouquet en DJ Danny
24.00-02.00 uur: DJ Rob Stenders (ok, 10 minuutjes later/langer wellicht…)
De grootste (pop)classics: live op verzoek!

ROB STENDERS

Rob Stenders Platenkast

Biografie Rob Stenders

Rob Stenders ging in 1985 voor 3FM werken en dan hebben we het dus over ruim 30 jaar geleden. Bijna 33 jaar om precies te zijn. Genoeg tijd om een aantal programma’s te maken, zoals: VARA’s Verrukkelijke 15, Stenders en Van Inkel, D’Rob of D’ronder, het roemruchte Shockradio, de Freakolympics, Stenders Vroeg, Stenders Eet Vermaak, RobRadio en Stenders Late Vermaak. Genoeg tijd ook om wat andere dingen te doen, zoals Countdown en Stenders Late Vermaak presenteren op TV, trouwen met Fred Siebelink (onder de noemer ‘het homogeen huwelijk’), de vierdaagse lopen met Giel Beelen (toen nog zijn producer), een boek schrijven met de titel Stenders Leesvermaak en twee radiostations oprichten, namelijk Kink FM en KX Radio.

Daar kan natuurlijk nog wel wat bij. Sinds januari 2018 zit Stenders op NPO Radio 2 bij BNNVARA en daar maakt hij nu van maandag tot en met donderdag tussen 14:00 en 16:00 Stenders Platenbonanza. Op de vrijdagavond kun je vanaf 22:00 genieten van One Night Stenders.

Links
Website Rob Stenders