30+ DANCE CLASSICS PARTY: BEN LIEBRAND

30+ DANCE CLASSICS PARTY MET MR. GRANDMIX BEN LIEBRAND
Date : 17 / jun / 2022
Time : 21:00 UUR
Aanvang: 21:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 15,00 | VVK DEUR: € 12,00 | VVK ONLINE: € 13,50

30+ DANCE CLASSICS PARTY: BEN LIEBRAND

AVONDKASSA: € 15,00 | VVK DEUR: € 12,00 | VVK ONLINE: € 13,50

30 plussers saai? Mooi niet!

Inmiddels is De Meester een tweede thuis voor Ben Liebrand en daar zijn we maar al te blij mee. In november stond hij nog in een uitverkochte zaal van De Meester. De aankomende editie zal hier geen uitzondering in zijn.
Gewapend met een 3 uur durende superset komt Mr. Grandmix naar Nederland voor het beste 30+ feest van Almere! Daarnaast zal DVD DJ Hans Travolta (bekend van Eindelijk) de avond compleet maken.

30+ Dance Classics Party met een exclusive set van Ben Liebrand.

Alle dance hits uit de 70s, 80s, 90s en 00s!
Van Robin S. tot Michael Jackson en van Justin Timberlake tot Salt ’n Pepa.

Ook met DJ’s Hans Travolta en Danny, bekend van o.a. classicparty.nl, Danscafe Eindelijk! en veel meer.

Gezellig én betaalbaar uitgaan met leeftijdsgenoten in Almere kan gewoon!
Dus: neem je vrienden mee en kom ook!

[foto 1]

18-11-2021 | Update: Om alle tickethouders en geintereseerde extra zekerheid mee te geven plaatsen we bij alle evenementen een korte status update, dit om eventuele verwarring weg te nemen. Dit evenement, 30+ Dance Classics Party: Ben Liebrand , gepland op vrijdag 17 december *gaat door!* 

Ben Liebrand is een icoon in het uitgaansleven door zijn geweldige grandmixes. Dit talent laat hij slechts twee keer per jaar in zien, in De Meester. Afgelopen editie gaf hij al aan graag in Almere te draaien vanwege het dankbare publiek. Daarom staat hij in september weer in De Meester met een dubbel dikke set van 3 uur. Wees er snel bij want de Dance Classics avonden verkopen altijd uit.

Biografie Ben Liebrand

Ben Liebrand kreeg op jonge leeftijd interesse in het mixen van muziek en wilde later dj worden. Hij is de eerste Nederlandse dj die in 1983, mede door Lex Harding, het eerste non-stop radioprogramma In The Mix bij VOO samenstelde met de allernieuwste dansmuziek. Door zijn introductie van het aan elkaar mixen van dansplaten op zowel toonhoogte als tempo, werd hij een groot voorbeeld[1] voor de hedendaagse Nederlandse dj’s zoals Armin van Buuren, DJ Tiësto en DJ Jean.

Door zijn inzet en bijdrage aan de Nederlandse dansmuziek, kreeg hij op 9 maart 2020 de Nederlandse Gouden Harp uitgereikt.

[foto 2]

vvk via de link of aan de deur van de Meester (di-vr. 10.30-16.30 uur, dan geen vvk kosten!)