OKTOBERFEST 2015

DE ZESDE EDITIE VAN HÉT OKTOBERFEST VAN ALMERE!
Date : 31 / okt / 2015
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.00 UUR 18+, ID verplicht. Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Bekijk Facebook event

OKTOBERFEST 2015

VVK: € 5 | DEUR: € 5

Hét Oktoberfest van Almere! Wij hebben Duits bier, bierpullen, dirndl’s en lederhosen, gekkigheid, Duitse hits en hadden we al bier genoemd? In samenwerking met studentenvereniging Endzjin brengen wij een stukje Oktoberfest naar Almere. Zorg dat je op tijd bent met het kopen van een ticket, want de vijf voorgaande edities waren een (uitverkocht) succes!

Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen worden de bezoekers bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag iedereen niet alleen houden maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier (een van de erkende Oktoberfest merken) of frisdrank mits je een Lederhose of Dirndl draagt. Daarnaast staat er ook een kraam met authentieke Oktoberfest lekkernijen als pretzels en broodjes worst en heeft de muziek een Duitse inslag met blaaskapel, schlagers en feestmuziek.

DIE SUPERTOLLE SCHLAGER SCHWESTERN
1021website-STSS-500

Biografie Die Supertolle Schlager Schwestern

Gaby und Carina Coburg zijn twee Powerfrauen uit Beieren die met veel plezier naar uw evenement komen en heerlijke Deutsche Gemütlichkeit brengen. Zij vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige KultSchlagers maar zeker ook het traditionele werk ontbreekt niet! Uiteraard live gezongen.

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Rosamunde’ of meedeinend op ‘Du’, maar ook rockend op ’99 Luftballons’ en headbangend op ‘Wunderbar’ of ‘Skandall im Sperbezirk’ zijn deze dames van alle Duitstalige markten thuis.

Die Supertolle Schlager Schwestern stonden op grote festivals alsPaaspop Schijndel, Zwarte Cross, Schlagers und Bier Eindhoven, Frankfurther Messe, Oktoberfeest Roosendaal, Oktoberfeesten in Groningen, Volendam, Kerkrade, Nijmegen, Brabants Oktoberfest, Ponyweek in Heetten, Eindhoven Markt, VUDEL in Veghel, Oktoberfest Eibergen, und so weiter…

Ook waren zij te zien in het TV-programma de BZT-show op Zappelin, met hun jodelworkshop, bij RTV Oost, Radio 538, Omroep West en Omroep Gelderland. 

EIN PROSIT

persfoto2015

Biografie Ein Prosit

Fiesta Mexicana, Festival der Liebe, Rosamunde, Marmor Stein und Eisen bricht, Jetzt Geht’s Los, Manuela. Ze komen allemaal voorbij in de aanstekelijke Duitse show van Ein Prosit! Ze staan hun mannetje als het gaat om een herkenbare show met de leukste oude en nieuwe Duitstalige Schlagers en Après-ski krakers. Daarin strooien ze met mooie 2-stemmige zang, vrolijke accordeonklanken en een sprankelende gitaar of mandoline ondersteunt met een lekkere beat met heerlijke blaas-bas klanken. De nodige attributen worden ingezet om het oktober-plaatje compleet te maken.

Dʼr PÉÉ

4b6287_27694f5462014aafb25fe393b7c168ca.jpg_srz_p_445_570_75_22_0.50_1.20_0

Biografie Dʼr PÉÉ

De doelstellingen van o.a Dʼr PÉÉ en PVM (Promoten Van Muziek) zijn zoals de naam al zegt, het blijven promoten van de volkstÜhmliche Tiroler muziek in al zijn varianten, om deze zo, op dusdanige wijze te behouden en in stand te houden.

Dʼr PÉÉ, liefhebber, artiest, zanger en schrijver van zowel Oostenrijkse Tiroler muziek alsook Limburgstalige titels, streeft dan ook voordurend naar het creëren van meer bekendheid van deze gezellige tiroler muziekstijl, hetgeen gezien het aantal toenemende Oktoberfeesten en Bierfeesten, aardig lijkt te lukken.

Behalve de volkstÜhmliche Tiroler muziek worden natuurlijk ook Nederlandstalige en Engelstalige titels ten gehore gebracht, echter dan wel steeds met een volkstÜhmlich Tiroler tintje.

DJ TIROLER HEINZ

tiroler heinz

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is dé DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.

Links

Facebook Oktoberfest Almere

Website Die Supertolle Schlager Schwestern

Website Dʼr PÉÉ