JORIS LINSSEN & CARAMBA

SPECIAL GUEST: DJEM VAN DIJK
Date : 5 / okt / 2018
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,50 | AVONDKASSA € 12,-

JORIS LINSSEN & CARAMBA

VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,50 | AVONDKASSA € 12,-

Joris Linssen & Caramba, special guest: Djem van Dijk

Natuurlijk is Joris Linssen bij het grote publiek bekend van tv-programma’s als “Hello Goodbye” en “Taxi”. Maar hij is ook, en vooral, een artiest met passie voor muziek. Nederlandstalige muziek, met een vleugje Mexico. Als sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze op een pelgrimstocht waarbij ze al hun eten en drinken verdienden met hun muziek. Ze doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

JORIS LINSSEN & CARAMBA

caramba by bas van spankeren naamsvermeldingverplicht

Foto: Bas van Spankeren

Biografie Joris Linssen & Caramba

 

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen.

Sinds twee jaar hebben de muzikale broers er een zusje bij: Percussioniste Djem van Dijk. In 2006 had zij een hit met de groep Treble, inmiddels is ze lead-zangeres van de Amsterdamse lounge-formatie Dialoque. Bij Caramba zweept ze de jongens en het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme en romantiek.

Links
Website Joris Linssen & Caramba