TICKETS

Tickets
tmlogo_blueKaartje kopen? Geen probleem! Je kan via verschillende wegen je ticket kopen. Via onze website, via Ticketmaster en bij ons in de Meester zelf (di t/m vrij 10.00u – 17.00u uur en tijdens concerten). Als je je tickets koopt via de website / Ticketmaster betaal je servicekosten. Kom je bij ons aan de deur, dan hoef je geen servicekosten te betalen!

Ticketvoorwaarden
Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om online een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze mogelijkheid wordt geboden in het online bestelformulier van Ticketmaster.

Ook in geval van verhindering is het niet mogelijk de kaarten te retourneren. De Meester behoudt zich het recht voor om concerten te verplaatsen of te annuleren. In geval van annulering zullen wij het toegangsgeld exclusief servicekosten vergoeden. Bij verplaatsen blijven de tickets geldig voor de nieuwe datum, mocht je dan niet kunnen, stuur dan even een mail naar info[a]demeesteralmere.nl

CJP
i_CJP_sticker_Hier_korting_met_CJP_jpg
Met je CJP pas krijg je bij ons ook korting. Van de korting kan je alleen gebruik maken als je je kaartje koopt bij ons aan de deur. Laat je CJP en je IDkaart zien en je krijgt €2,50 op elk concert!

 

Weetwaarjekoopt.nl
wwjk-300x250
Let op: er zijn tegenwoordig veel websites die illegaal kaarten verkopen. Koop je kaarten NOOIT via dit soort websites en check altijd of het voorverkoopadres wel officieel is. Kijk ook op: www.weetwaarjekoopt.nl