THE OVERSLEPT + SUPPORT

Date : 12 / Dec / 2015
Tijd : Time: 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR , ID verplicht. Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Bekijk Facebook event
Prijs : VVK: € 3,50

THE OVERSLEPT + SUPPORT

VVK: € 3,50

De Nederlandse poprockband The Overslept maakt energieke muziek dat op het randje balanceert van het gepolijste geluid van de hedendaagse popmuziek en de authentieke puckrock sound uit de jaren ’00. Afgelopen jaar verzorgde ze al de supportact voor bands als Simple Plan en Set It Off en met de nieuwe EP ‘Guidelines’ op zak touren ze door Nederland en uiteraard hoort ook Almere daarbij!

THE OVERSLEPT

overslept

Biografie The Overslept

De Nederlandse pop-rockband The Overslept maakt energieke muziek dat op het randje balanceert van het gepolijste geluid van de hedendaagse popmuziek en de authentieke Punk-Rock sound uit de jaren ’00.

De Hilversumse band bestaat uit zanger/gitarist Sem Jonkhout, bassist Tommy van der Leer en drummer Daan Brink. De passie voor pop-punk en de mainstream popcultuur motiveerde hen om na een jarenlange vriendschap hun muzikale krachten te bundelen. En zo geschiedde. Onder de naam The Overslept worden nu pop-gestructureerde nummers in een oldskool punk-jasje gestoken.

Met deze insteek werd ook debuut-EP “Memory Lane” geproduceerd. De toekomst niet uit het oog verliezend, eert The Overslept met deze EP haar achtbaan aan ervaringen uit het verleden. Dit heeft geresulteerd in vijf eersteklas pop-rock nummers waarbij stevige drums en scheurende gitaren samen met de eigenzinnige en catchy zanglijnen van zanger Jonkhout de rode draad vormen.

THE PRESS AND THE PRESIDENT

11127856_467341950082746_5102234724281490117_o

Biografie The Press And The President

Het debuutjaar van The Press and the President was een stormachtig begin voor de band. De jongens releasden in eigen beheer hun eerste EP en die werd goed opgepikt. Het resulteerde in shows met grote (inter-)nationale bands in de bekende zalen van Nederland, daarnaast pakten ze airplay op 3FM en mochten ze gebruik maken van de Hedon Beurs. Tussendoor werd nog een split-EP gereleased waarop onder andere de single Roadtrips and Camp- fires te horen was die wederom airplay kreeg op 3FM.
Na een klein jaar hard werken heeft The Press and the President hun nieuwe EP gepresenteerd. Wederom werd in eigen beheer de plaat geproduceerd, dit maal met hulp van Pim Mulders. Met de single ‘The Recovery’ werd al een fijn voorproefje gegeven op de EP ‘The Passage of the Iron Rod Through the Head’. Begin juni releasden de jongens de fysieke EP in een uitverkocht Hedon.

ALIVE AGAIN

11233524_644110472389470_2066100928750988693_n

Biografie Alive Again

Alive Again is a hard working, extremely energetic poppunk band, consisting of five young guys. Within just a year of being a band they managed to play at Melkweg Amsterdam, Hedon Zwolle and got plenty of airtime on Dutch national radiostation 3FM. In 2014 two EP’s were released, Four Words and Roadtrips & Campfires, the response was overwhelmingly optimistic. Alive Again is ready to rumble, hard, really hard.

Links
Website The Overslept
Facebook The Overslept
Facebook The Press And The President
Facebook Alive Again