QUEEN FOREVER

BESTE QUEEN TRIBUTE BAND!
Date : 28 / Okt / 2016
Tijd : Time: 19:30 UUR Aanvang: 20.30 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal: Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 9 | DEUR: € 12
Uitverkocht

QUEEN FOREVER!

VVK: € 9 | DEUR: € 12

Komende maand is het exact 25 jaar geleden dat Freddie Mercury overleed. De allerbeste Queen tribute van Nederland (en ver daarbuiten) komt speciaal hiervoor naar de Meester !

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken.

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het show element geweldig is.

www.robinkamphuis.nl

(foto: www.robinkamphuis.nl)

Biografie Queen Forever

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede “Freddie”. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden. Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie.

Al met al is dit een act die je moet zien, horen en ervaren!

Website Queen Forever
Facebook Queen Forever

www.robinkamphuis.nl

(foto: www.robinkamphuis.nl)