OKTOBERFEST ALMERE 2016

7e editie
Date : 15 / Okt / 2016
Tijd : 20:00 UUR Aanvang: 20.00 UUR (18+)
Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR: € 8

OKTOBERFEST ALMERE 2016

VVK: € 5 | DEUR: € 8

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag je niet alleen houden maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier (een van de erkende Oktoberfest merken) of frisdrank mits je een Lederhose of Dirndl draagt. Ook staat er een kraam met authentieke Oktoberfest lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst.

Dit jaar live optredens van o.a. de Duitse Schlagersensatie Otto Lagerfett, Dj Timmie Tirol (Coen und Sander fest en Oktoberfest Munchen), accordeonist/feestmachine Ruud Appelhof en pretband de Mexicano’s !

Zorg dat je op tijd bent met het kopen van een ticket, want de zes voorgaande edities waren een (uitverkocht) succes!

OTTO LAGERFETT

OttoLagerfett_Chromakey-11

Biografie Otto Lagerfett

Otto Lagerfett is 1 van de grootste Schlager artiesten van dit moment. Vanwege zijn grote bekendheid in Duitsland heeft Otto er voor gekozen om in Nederland te komen wonen.

Otto Lagerfett gaat in stijl naar ieder optreden, hij kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl (de bekende Duitse designer).

Otto is in te zetten op ieder feest waar Duitse gemütlichkeit gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe, Du,  Griechesche Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live door Otto Lagerfett gezongen.

DJ TIMMIE TIROL

1374267_736486199700743_1638377146_n

Biografie DJ Timmie Tirol

Oepsie Angela, was ist’n das da??
In de speciaal voor hem ontworpen TIMTOWER (een torentje compleet met draaitafels en verlichting)
verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich&grosses Fest’ te gaan bouwen. Vlaggetjes, ballonnen en confettishooters helpen hem daarbij:-)

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest, ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’, ‘Kartoffelsalat’, ‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij.

Tijdens de Meet&Greet na afloop van het optreden van deze OktoberfeestDJ bestaat de mogelijkheid om een handtekening te bemachtigen of
om met deze superenthousiaste grootheid op de foto te gaan.

RUUD APPELHOF

item-1

Biografie Ruud Appelhof

Maak kennis met de steirische sensatie Ruud Appelhof. Einfach nur Stimmung!
De liefde voor de volksmuziek is Ruud, geboren 16-04-1985 (Brunssum, NL), met de paplepel ingegoten. In 1996 stond hij als kleine jongen voor het eerst op de bühne met zijn steirische harmonica.
Nu, anno 2015, is hij niet meer weg te denken uit de volksmuziek scène in Nederland. Ook in Oostenrijk kennen ze hem en heeft hij inmiddels een aantal keer in de top 10 van de Musiparade Karnten gestaan. Ieder jaar gaat Ruud met zijn fanclub op tournee in Oostenrijk.
Ruud kan een feestje bouwen en een tent volledig op zijn kop zetten, maar kan ook met gevoelige nummers uit de hoek komen. Hij weet het publiek te bespelen en de juiste snaar te raken.

PRETBAND DE MEXICANO’S

10649751_1496805463900859_6094051602791248833_n

Biografie Pretband de Mexicano’s

Pretband de Mexicano’s, opgericht in 2002, bestaat uit een swingende en jonge groep muzikanten, die het westelijk gelegen Voorhout als thuisbasis hebben. Net als de gelijknamige snack, waarnaar de band is genoemd, zijn de Mexicano’s zeer pittig én altijd graag gezien op feesten en partijen. De groep speelt een afwisselend programma, van zowel carnavals- als popmuziek, en is daarmee ideaal voor het opvrolijken van elk soort feestelijke gelegenheid. Onze bezetting bestaat uit drie trompetten, twee trombones, een alt-sax, twee baritons, een sousafoon en twee slagwerkers. Alle muzikanten hebben minimaal 10 jaar ervaring op het instrument dat zij bespelen. Sinds 2004 zijn wij hofkapel der Bokken, de carnavalsvereniging van Voorhout.

Met de Mexicano’s is het altijd feest.

DJ TIROLER HEINZ

12191814_1664882783759792_4291781828028997815_n

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is dé DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.

Links
Website Otto Lagerfett
Website DJ Timmie Tirol
Website Ruud Appelhof
Website Pretband de Mexicano’s
Facebook DJ Tiroler Heinz


In samenwerking met studentenvereniging Endzjin.