MICK WILSON (10CC) + THE CLARKS

SPECIAL GUEST: JAN DE HONT
Date : 19 / Feb / 2016
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 10 | DEUR: € 13

MICK WILSON (10CC) + THE CLARKS & JAN DE HONT

VVK: € 10 | DEUR: € 13

Mick Wilson is al vele jaren samen met Graham Gould de zanger van 10CC. Ze zijn momenteel op wereldtournee, maar Mick komt vanavond alleen met zijn gitaar naar de Meester om een aantal topsongs ten gehore te brengen, erg bijzonder. Topband the Clarks uit Beatstad Den Haag is al vele decennia dé Classic rockband uit Nederland. Ze speelden over de hele wereld en naast eigen werk natuurlijk de grootste hits uit met name de 60’s en 70’s. Speciale gast is Jan de Hont. Hij stond niet alleen aan de wieg van ZZ & De Maskers, maar is ook een van de Nederlandse beste gitaristen ooit. Een speciale avond!

MICK WILSON

mick-wilson

Biografie Mick Wilson

Since joining Graham Gouldman for an acoustic set at the Green Room in London’s Café Royal many, many years ago, Mick has become a regular in the latest incarnation of 10cc, taking on Lead Vocal duties and playing percussion, guitar and keyboards. Mick and Graham have also performed acoustic sets at numerous charity events including the Teenage Cancer Trust.

Mick continues to be a much in demand session vocalist in and around London, where he is based and most recently featured as one of the guest vocalists on a series of concerts across Spain with a 40 –piece symphony orchestra and rock band, playing the music of Queen. In 2015 has played with 10cc throughout the world.

THE CLARKS + SPECIAL GUEST JAN DE HONT

Clarks hoge resolutie

Biografie The Clarks

The Clarks, afkomstig uit Den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland.
Oftewel een coverband. En wat voor een coverband!

Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of the sixties en seventies.

Muziek uit de gouden jaren van Chuck Berry, Elvis Presley, the Beatles, the Rolling Stones en Golden Earring. Aangevuld met tal van grote hits uit die bijzondere periode.

Behalve optredens door het hele land, traden The Clarks op over de hele wereld: Parijs, Antwerpen, Montreux, San Jose, Seattle, Washington DC, Cannes, Monaco, New Delhi, Jakarta, Malta, Dubai, Bonaire, Curacao, Zuid-Afrika, Turkije, Schotland, IJsland, Oostenrijk, enz. enz.

Na hun spectaculaire show in een uitverkocht Ahoy, met als eregast en fan van het eerste uur onze kroonprins, werden The Clarks de huisband van Veronica en vaste gast in  Nederland Muziekland. Met als gevolg landelijke bekendheid en wekelijks op radio, televisie en in de bladen. Dan volgen optredens met regelmatig terugkerende special guests: Barry Hay, Loïs Lane, Andy Tielman, Mariska Veres, Lee Towers, Frans Krassenburg, Jan Vayne, Big John Russel, Ellen ten Damme, Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Huub Stapel, Hans Vermeulen, Rob Bolland enz.

The Clarks traden op in shows met o.a. Shirley Bassey, James Brown, Suzi Quatro, the Fortunes, The Hollies, KC and The Sunshine Band, Hot Chocolate, Mud, the Gypsy Kings, Barry White, Trini Lopez, Colin Blunstone, Kiki Dee, Kid Creole and the Coconuts, Alan Price, Lovin Spoonful.

Een lange erelijst, die garant staat voor kwaliteit en een geslaagd feest. Of dat nu een openbaar evenement is of een bedrijfsfeest, een feest op de club of een privé verjaardag, een opening of een afscheidsfeest. The Clarks verstaan de kunst om het repertoire en het volume altijd aan te passen aan de sfeer van het feest en de wens van de opdrachtgever.

jandehont

Biografie Jan de Hont

Jan de Hont staat aan de wieg van de legendarische band ZZ & De Maskers. Op z’n 15e krijgt hij een gitaar cadeau. Hoewel hij een opleiding volgt om timmerman te worden zit de muziek hem in het bloed. Zijn eerste optreden geeft hij samen met Ria Valk.

Bij een talentenjacht leert De Hont Rob de Nijs kennen. De samenwerking loopt in 1962 stuk en Bob Bouber neemt zijn plaats in.Hij wil met een gemaskerde groep een griezelige act opvoeren: ZZ & De Maskers zijn geboren. Het eerste optreden vindt plaats in 1963 in het Kurhaus in Schevingen.

Als Jan de Hont in 1968 uit De Maskers stapt werkt hij samen met Bram Vermeulen, Freek de Jonge, Jan Rot, Henny Vrienten en jarenlang met Boudewijn de Groot.

Links
Website the Clarks
Website Mick Wilson
Website Jan de Hont