LIPTEASE & BIGBAND KERSTTOUR

"ALL I WANT FOR CHRISTMAS"
Date : 19 / Dec / 2015
Tijd : 19:30 UUR   Aanvang: 21.00 UUR , ID verplicht.   Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Bekijk Facebook event
Prijs : VVK: € 15 | DEUR: € 18

LIPTEASE & BIGBAND KERST SHOW

VVK: € 15 | DEUR: € 18

De rockabilly-band Liptease komt naar de Meester met een spetterende kersthow! The Backstreet Crackbangers, de doorgewinterde band van Liptease, rocken de tofste (kerst)hits rock ’n roll style, samen met een 13-koppige big band, terwijl de drie zangeressen het publiek opzwepen met zwoele blikken, en smerig fijne vocalen. Overal waar deze dames en heren komen, ontstaat spontaan een groot feest, zoals ze eerder al lieten zien in o.a. De Wereld Draait Door, RTL Late Night en tijdens de nieuwjaarsshow van Ivo Niehe. Als je het ons vraagt de perfecte manier om Kerstmis op een swingende manier in te luiden. Met hun deelname aan Holland’s Got Talent braken de drie dames door bij het grote publiek. Liptease brengt de kersthits in rockabillystijl met een complete big band. All we want for Christmas is Liptease!

LIPTEASE

ddd

 

Biografie Liptease

Zoet en zuiver, maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok.

De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer te zetten, is bekend bij velen. Mede bekend van het televisieprogramma Holland’s Got Talent heeft Liptease laten zien dat door een mix van “gewone” analoge instrumenten de livemuziek van Liptease puur en uitdagend is.

Al jaren werkt de band naar het niveau waarop ze nu zitten. Een mix van een ongezonde basis grootheidswaanzin van een 80’s metalband en de subtiliteit van triangle speler zorgt voor een spontane en oprechte club toonzetters! Met een band als Liptease haal je niet alleen muzikale klanken in huis maar zorgt het ook voor een goede sfeer, een overcomplete show en het oogrokt de hoogste noot op je hoornvlies!

Ze hebben in het najaar 2014 enorme sprongen gemaakt.

Eindelijk was hun perfectie, vakkundigheid en gedrevenheid te zien op het grote toneel en het is met grootse armen ontvangen. Intussen hebben zij zeer succevol hun eerste single “Fireball” met bijhorende videoclip uitgebracht!! Hun live performance staat desalniettemin buiten kijf. Dit is ook de hoeksteen van deze “must have” band, Liptease.

Kortom,

Een genot om naar te kijken, luisteren en vooral om op te dansen. Een publiekstrekker van grote waarde en een niet te stoppen stoomtrein met de ambitie alleen maar groter te worden. Afstoffen die dansschoenen, stomen die jurk, verplaatsen die afspraak, een keer een ander avondje plezier met je vrienden, want Liptease is coming to Town.

Links
Website Liptease