HILLBILLY MOONSHINERS PLAY MUMFORD AND SONS

Voorprogramma: Norah Jane
Date : 13 / Jan / 2018
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-

HILLBILLY MOONSHINERS: MUMFORD AND SONS

VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komt met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens deze show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

THE HILLBILLY MOONSHINERS

header-los

Biografie The Hillbilly Moonshiners

Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komen met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock, hadden airplay op NPO Radio 2 en NPO 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum de Bosuil (Weert), Mezz (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Grenswerk (Venlo).

NORAH JANE

 

Biografie Norah Jane

 

Website The Hillbilly Moonshiners