FLEVO BIER FESTIVAL

Het lekkerste bierfestival van Flevoland!
Date : 10 / Nov / 2019
Tijd : 13:00 UUR - 18:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Alle zalen Attend on Facebook
Prijs : Entree: € 3,50 (festivalglas € 2,-) Munten: € 2,- per stuk
Kaartverkoop aan deur

FLEVO BIER FESTIVAL

Entree: € 3,50 (festivalglas € 2,-) Munten: € 2,- per stuk

FlevoBierFestival ontdekkingsreis met smaakpapillen als kompas

FlevoBierFestival-3-600x393

Het FlevoBierFestival kenmerkt zich in kwaliteit van bieren, gezellig in de ambiance van Poppodium de Meester waar gemoedelijke muziekbandjes het geheel omlijst. Met smakelijke, kwalitatief goed begeleidende hapjes.

Almere – Bierbrouwers uit Flevoland en  daarbuiten, lekkere hapjes, live muziek op het podium een sfeervolle balkon  zijn zondag 10 november 13:00-18:00 uur in Poppodium de Meester te Almere de hoofdingrediënten van het FlevoBierFestival.

“Hier proef je het echte bier”, zegt Pint Flevoland en mede-organisator van het culinair festijn. “De brouwers zijn helder over de ingrediënten in hun bier. Ze vertellen graag waar het vandaan komt en wat erin zit. Zelfs de recepten delen ze.” Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven. Lokaal gebrouwen bieren van Flevolandse brouwerijen als Brouwerij Praght uit Dronten en Brouwerij Gebroeders Ducaat uit Zeewolde, maar bijvoorbeeld ook biertjes uit andere regio brouwerijen . ,,We hebben de brouwerijen wel gevraagd met wat speciaals te komen, zodat bezoekers echt nieuwe biertjes leren kennen. Op het gebied van smaak zit er veel verschil tussen de bieren van de brouwerijen.

Diverse Brouwers en Live music Acts.

Pretpakket: toegang incl. festivalglas en 8 munten voor € 20,-

Live: Pyrates! unplugged en Sjoerd & Tom

PYRATES! UNPLUGGED
pyrates

Biografie Pyrates!

PYRATES! Is een reizende band van muzikale plunderingen, varend van de kust van Olde Lowlands van Holland naar de ruige delen van de wereld. Met hun piraten thema folkmuziek voor mede piraten! PYRATES Hebben ontelbare welbekende folkmuziek van zeelieden inclusief nummer over de zee en liederlijke ballads. Je zingt mee voordat je het weet!

PYRATES! Hebben op een aantal festivals gestaan zoals: New Orleans, Pyrate Week, Sidmouth, The South West Pirate Festival en nog veel meer!

SJOERD & TOM
sjoerd en tom

Biografie Sjoerd & Tom

Banjo en Accordeon zal nooit meer hetzelfde klinken…

Links
Facebook Pyrates! unplugged
Facebook Sjoerd & Tom
Flevo Bier Festival