FLAVOURLAND 2016 VOORRONDE

DÉ FLEVOLANDSE POPPRIJS
Date : 4 / Nov / 2016
Tijd : 19:30UUR Aanvang: 20.00 UUR
Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR € 5

FLAVOURLAND 2016 VOORRONDE

VVK: € 5 | DEUR € 5

Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert in samenwerking met Poppodium Underground Lelystad, Poppodium De Meester Almere en De Klos Emmeloord Flavourland 2016, dé popprijs van Flevoland. Mediapartner is 3voor12/Flevoland. De drie voorrondes, waaraan 23 bands en acts deelnemen, vinden deze november verspreid over de provincie plaats en aankomende december is de finale in Lelystad.

In poppodium de Meester vindt de eerste voorronde plaats van Flavourland. Wij mogen niemand minder dan Frontstreet, Gravity Circus, Shooting Cupid, Falcon T, KASPER , Kelevino, Living Statement (allen uit Almere) en Gross (Lelystad) ontvangen! 

FRONTSTREET

Frontstreet
KASPAR

Kasper (Fotograaf Joshua Kloet)

GROSS

Gross

GRAVITY CIRCUS

Gravity Circus - Boyband Material

FALCON T

Falcon T

Meer informatie Flavourland

2-e voorronde

De Klos, Emmeloord

Zaterdag 5 november

Aanvang: 21.00 uur/ zaal open 20.30 uur

Entree: € 5,-

Seven To One, Between May and April (beide uit Emmeloord), Baking Buddha (Dronten), Marijn Zwart (Almere) en A.C.E.S., Lindsay de la Paz, Sonic Bloom (allen uit Lelystad)

3-e voorronde

Poppodium Underground, Lelystad

Vrijdag 11 november

Aanvang: 20.00 uur/ zaal open 19.30 uur

Entree: € 5,-

Bolivar, THUNDERKUNTS, Hippie Caught Dancing, Don Jonko, Delayed,

De Bromkatten (allen uit Lelystad), Backland (Emmeloord) en A Million Names (Almere)

Finale: Poppodium Underground, Lelystad, vrijdag 2 december

Te laat, niet opgelet? Ook bankzitters spelen wel eens; wordt daarom reservedeelnemer!

“En hoe word ik dat?” Download (en mail) het deelnameformulier op www.flavourland.nl.

Wat valt er te winnen?

Fabelachtige (geld)prijzen, een gruwelijk lelijke trofee en zoveel roem als je maar kan dragen. En als belangrijkste: de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2017 in de legendarische poptempel Melkweg, Amsterdam.

En wat levert dat op?

Daar wist eind augustus jl. de winnaar van 2015 ‘Hard & Heady’ (net als het jaar daarvoor winnaar van 2014, ‘Assorted Travellers’-), namens Flevoland niet alleen een gage van € 2.000,- / € 250,- per bandlid te incasseren, maar sleepte ook nog de publieksprijs van € 3.000,- binnen.

Dit alles in het bijzijn van de trouwste achterban. Want deze Award/prijs is namelijk ook nog eens inclusief het bijbehorende luxe busvervoer voor 50 fans naar de Melkweg- én terug.

Zie ook: www.popnlaward.nl

Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

Flavourland 2016 wordt ondersteund door de Provincie Flevoland
Meer info op: www.flavourland.nl // www.demeesteralmere.nl // www.undergroundlelystad.nl // www.de-klos.nl en www.3voor12.nl/flevoland