FLAVOURLAND 2015

DÉ FLEVOLANDSE POPPRIJS
Date : 13 / Nov / 2015
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR , ID verplicht. Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal
Prijs : VVK: € 5 | DEUR € 5

FLAVOURLAND 2015

VVK: € 5 | DEUR € 5

Alle deelnemers bekend van popprijs Flavourland 2015

Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) organiseert in samenwerking met Poppodium Underground Lelystad, Poppodium De Meester Almere en De Klos Emmeloord Flavourland 2015, dé popprijs van Flevoland. Mediapartner is het immer actuele 3voor12/Flevoland.

De drie voorrondes, waaraan 22 bands en acts deelnemen, vinden deze november verspreid over de provincie plaats en aankomende december is de finale in Lelystad.

 

Deelnemers 2e voorronde:

IDEK                                                                 

Daily Monday                                                

Nymphomax                                                   

Arsenic Motion                                                              

Full Session                                                     

Rebel River                                                      

Kelvin Mulder                                                 

The Reflexion              

???????????????????????????????

Meer informatie Flavourland

Voorrondes en finale

De voorrondes zijn vrijdag 6 november in Underground-Lelystad, vrijdag 13 november in De Meester-Almere en zaterdag 14 november in De Klos-Emmeloord

De Flavourlandfinale valt dit keer op vrijdag 11 december in Underground.

 

Per voorronde gaat één vakjuryprijswinnaar direct door naar de finale. Pas aan het einde van de laatste voorronde is bekend welke bands/ acts de meeste publieksstemmen hebben gekregen om finalist te worden. Alleen de winnaar van de Almeerse bandcontest ‘Vers’ is automatisch nu al zeker van een finaleplaats.

Nieuw: extra finale kansen! In het Almeerse BG-22-24 vindt een heftige Wildcard Battle waarbij twee Flavourland wild card winnaars het opnemen tegen twee wild card winnaars uit de ‘Vers’ competitie . Zowel de jury- als de publieksprijswinnaar van deze Wildcard avond gaat door naar de Flavourland- én Vers finale.

Publiek is natuurlijk van harte welkom bij de Flavourlandvoorrondes én finale. Gastheer van-dit-alles is Flavourlandspreekstalmeester Olmo.

 

1-e voorronde

Poppodium Underground, Lelystad

Vrijdag 6 november

Aanvang: 20.00 uur / zaal open 19.30 uur

Entree: € 5,-

Hard & Heady, Krillaz, Delayed, Hippie Caught Dancing, Unicorn Flakes, Local Chemistry, BESEF en Sonic Bloom (allen uit Lelystad)

 

2-e voorronde

Poppodium De Meester, Almere

Vrijdag 13 november

Aanvang: 20.00 uur/ zaal open 19.30 uur

Entree: € 5,-

IDEK, Daily Monday, Nymphomax, Arsenic Motion, Full Session, Rebel River, Kelvin Mulder en The Reflexion (allen uit Almere)

 

3-e voorronde

De Klos, Emmeloord

Zaterdag 14 november

Aanvang: 21.00 uur/ zaal open 20.30 uur

Entree: € 5,-

Smalltown Heroes (Emmeloord), Between May and April (Emmeloord/Urk), Sweet Whites (Urk), The Croakers (Dronten), Contrast en Greyhound Bastards (beide uit Almere)

 

Finale: Poppodium Underground, Lelystad, vrijdag 11 december

 

NB: denk je “toch jammer dat wij er niet tussen staan”, wordt dan reservedeelnemer!

“En hoe doe ik dat dan?” Download (en mail) het deelnameformulier op www.flavourland.nl.

 

 

Wat valt er te winnen?

Fabelachtige (geld)prijzen, dé grootst mogelijke trofee die het Sportprijzenpaleis rijk is én de winnaar van Flavourland plaatst zich automatisch voor de landelijke finale van de Sena Performers POPnl Award 2016 in de Amsterdamse poptempel Melkweg.

En dat kan prettig uitpakken: zo wist de winnaar van 2014, ‘Assorted Travellers’, namens Flevoland niet alleen een gage van € 1.250,- / € 250,- per bandlid te incasseren, maar door het winnen van de publieksprijs ook nog eens € 3.000,- binnen te slepen. De hoofdprijs van € 5.000,- bleef net buiten bereik.

Goed gezelschap is daarbij gegarandeerd: deze Award/prijs is namelijk inclusief het bijbehorende luxe busvervoer voor 50 fans naar de Melkweg- én terug.

Zie ook: www.popnlaward.nl

 

Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos.

De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

Flavourland 2015 wordt ondersteund door de Provincie Flevoland

Links
Website Flavourland