TALENT STAGE

LAZY SUNDAY, ARSENIC MOTION, THE REFLEXION
Date : 20 / Jun / 2015
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR 16+, ID verplicht. Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal
Prijs : VVK €5 | DEUR €5

TALENT STAGE

VVK €5 | DEUR €5
De Talent Stage is een open podium voor jong talent die de kans krijgen om op een echt podium te staan. Bandjes, rappers,singer-songwriters of DJ’s krijgen de kans aan publiek te laten zien wat ze kunnen. Talent Stage heeft al zes keer plaatsgevonden en daar zijn al veel jonge talentvolle bandjes uit doorgestroomd als voorprogramma in poppodium de Meester. Deze avond staan Arsenic Motion, The Reflexion en Lazy Sunday op het programma. 

ARSENIC MOTION

arsenicmotion

Biografie Arsenic Motion

Arsenic Motion is a two headed rock project that started in the summer of 2014. Their style is best described as a mixture of different kinds of rock music.

LAZY SUNDAY

lazy sunday

Biografie Lazy Sunday

De band is door de artistieke waaghalzen Dennis Hooijenga, Tim Kooijman, Stefan Broeder en Daan Swart als studioproject opgestart. Nu wagen wij ons op het podium om te delen wat wij hebben ondervonden; een rockvibe met een diepe lading. Wij willen uitstralen dat in deze tijd muziek weer eigen moet zijn, puur en rauw. Wij schrijven over liefde, over zomer en hoe heerlijk het leven is, en hoe dat soms ook helaas niet het geval is.

Muzikant en schrijver Tim Kooijman studeerde kunst en cultuur in Almere, waar hij is opgegroeid. Op zijn 14e pakte hij voor het eerst een gitaar op en heeft deze sindsdien niet meer laten liggen. Twee jaar geleden ontmoette hij Dennis Hooijenga, online marketeer en ervaren muzikant die graag een project wilde beginnen. Na een kleine studiotijd met Dennis vroeg Tim of drummer en goede vriend Daan Swart, die in eerdere formaties voor hem had gedrumd, zich bij de kersverse band zonder naam wilde voegen en de studio in wilde duiken voor wat muzikale experimenten. Echter in een aantal nummers miste toch de ondersteunende pianopartijen die een andere sound moesten krijgen dan een doorsnee pianist zou spelen. Zo kwam Dennis uit op pianist en bassist Stefan Broeder, die op het conservatorium een tijdlang geschoold is en graag wilde weten hoe hij een bijdrage kon leveren. De bezetting was compleet en na de eerste opnames en sessies werd een nieuwe indierockformatie geboren.

THE REFLEXION

the reflexio

Biografie The Reflexion

The Reflexion is een frisse jonge band uit Almere die in 2011 is opgericht. De band maakt eigentijdse popmuziek, en geeft daar ook een eigen creatieve draai aan. De bezetting bestaat uit leadzanger/gitarist,toetsenist, drummer en bassist. The Reflexion streeft naar een betere wereld die meer gericht is op het ontplooien van de creativiteit in het individu. Dit streven dragen zij uit door middel van hun muziek en teksten die zij aan een zo groot mogelijk publiek ten gehore willen brengen. In april staan we ook in de finale van de bandcompetitie Vers in Almere.

Links
Website Talent Academy
Facebook Arsenic Motion
Facebook Lazy Sunday
Facebook the Reflexion