CLASSIC ALBUMS: CALIFORNICATION

Date : 22 / Okt / 2016
Tijd : 19:30UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 5 | DEUR: € 8

CLASSIC ALBUMS: CALIFORNICATION

VVK: € 5 | DEUR: € 8

Classic Albums is ondertussen een begrip in de Meester. Nirvana, Fleetwood Mac en vele andere passeerden de revue. Deze editie staat het album Californication van de Red Hot Chilli Peppers centraal en zal gespeeld worden door Jack rabbit. Uiteraard komen er nog veel meer grote en minder grote hits voorbij!

JACK RABBIT
JR1

Biografie Jack Rabbit

Jack Rabbit! Een ‘holy-shitballs-wat-is-dit-vet’ balans tussen snoeiharde riffs, funky-ass grooves en eigenzinnige lyrics. Even een voorstelrondje:

Zanger Nick heeft zich de afgelopen jaren op Bonaire ontpopt tot een waardige stembandtovenaar. Ruig en vunzig, maar tegelijkertijd lief en knuffelbaar. Volgens sommigen het gevolg van een orgy tussen Axlrose, Nijntje en alle leden van de Backstreet Boys.

Drummer Emilio blijft zelfs voor ons nog een mysterie. Waar put hij deze bodemloze energie uit? Wij weten het ook niet. Wat we wel weten, is dat hij subliem bekkenwerk weet te verrichten (pun intended!)

Bassist Chedi is één van de Krullenbro’s van deze band. Check dat haar. Het gerucht gaat dat hij van zijn eigen haar snaren voor z’n basgitaar maakt. Funken en dreunen doet het zeker. Zijn grootste meerwaarde is zijn bassface, zo lelijk dat Medusa er nog een puntje aan kan zuigen.

Gitarist Kjell is de tweede Krullenbro van de band. Hij pingelt er wat op los, effectje hier en daar, maar blijft je te allen tijde boos aankijken. Zelf noemt hij het ‘concentratie’, maar insiders weten beter. Zijn grootste held? Mark Knopfler (not even kidding!)

Je leest het al: een eigenaardige combinatie die garant staat voor een energieke, afwisselende act die vraagt om een collectieve ‘we want more!’, zelfs voordat ze überhaupt zijn begonnen met spelen.

 

E 621’s

14801023_1115844215131036_76717127_n

Biografie E 621’s

Ze zijn oud, ze zijn lelijk, ze kraken, maar zijn nog steeds BEREGEIL. Ze zijn doof, blind, schizofreen, en werkloos maar ROCKEN nog steeds als een malle. Bekend van De Supermannen, De Softies en Allain Clarke. Wallace Rijzig op drums, Basil op de bas, Eelco van Zanten gitaart, Daniel van der Zee zingt.

ICE COLD WATERMELONS
14522775_10210660126290502_6869684669374366000_n

Biografie Ice Cold Watermelons

The Ice Cold Watermelons hebben zich gevormd nadat er een oproep op Facebook was of er een bandje was dat het voorprogramma van Jack Rabbit zou willen verzorgen. (Jack Rabbit speelt het volledige album “Californication” van The Red Hot Chilli Peppers). The Ice Cold Watermellons kenden elkaar hiervoor nog niet maar hebben in een korte tijd een aantal Red Hot Chilli Peppers nummers ingestudeerd en kunnen niet wachten om het podium te rocken.

Drums: Maarten van der Hauw

Gitaar: Vincent Mesker

Bas: Essine Prins

Zang: Mitchell Hoogeman

Facebook Jack Rabbit