CELT-N-FOLK XI

HARMONY GLEN + FINVARRA
Date : 10 / Sep / 2016
Tijd : 19:00 UUR Aanvang: 19.30 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 9 | DEUR: € 12

CELT-N-FOLK XI

VVK: € 9 | DEUR: € 12

Het Celt-N-Folk feest is weer terug van weggeweest! Na de geweldige avonden met onder andere Rapalje, Omnia en Orfeo komt er weer een nieuwe editie aan met outfits, instrumenten en podiumpresentatie die zijn helemaal afgestemd op de avond en het belooft dan ook weer een feest te worden dat bol staat van de Occidentaalse, Oriëntaalse, Noorse en Keltische muziek, sfeer en decors!

HARMONY GLEN

HGPromo22015

Biografie Harmony Glen

Harmony Glen bestaat uit vijf muzikanten/zangers die buitengewoon vaardig zijn op een keur aan instrumenten. Ze hebben hun altijd enthousiaste publiek sinds 2005 weten te betoveren met hun unieke stijl en virtuositeit. De feelgood folk van Harmony Glen is gebaseerd op Ierse-Keltische muziek waar regelmatig allerlei andere stijlen doorheen klinken.

FINVARRA

finvarra-1024x745

Biografie Finvarra

Finvarra vervlecht keltische folkmuziek met oosterse invloeden. Patrick (gitaren, bouzouki), Dieke (zang, percussie), Gwen (zang, harmonium, bouzouki), Corné (viool, percussie) en Evert (contrabas, gimbri) hebben een voorliefde voor keltische folk maar met een brede interesse schrikken ze er niet voor terug om te experimenteren met het combineren van verschillende muziekstijlen. Daarbij wordt regelmatig een uitstapje gemaakt wordt naar oosterse muziek met zijn typische toonladders en onregelmatige maatsoorten. De bandleden bespelen soms onverwachte instrumenten zoals oosterse percussie en een harmonium afkomstig uit India. Finvarra brengt een spannende mix van zelfgeschreven nummers en opnieuw gearrangeerde Ierse traditionals, zowel opzwepende tunes als intieme ballads. De zangeressen Gwendolyn en Dieke nemen de meeste zangpartijen voor hun rekening maar regelmatig zijn de stemmen van alle bandleden te horen. Het eerste album van Finvarra werd in juni 2013 gepresenteerd en ontvangt lovende kritieken in binnen- en buitenland. Na succesvolle optredens op festivals zoals Keltfest, Castlefest, Gothic & Fantasybeurs Rijswijk en Elf Fantasy Fair en in tientallen folkclubs en andere podia in heel Nederland werkt Finvarra momenteel aan een nieuwe plaat.

Website Harmony Glen
Website Finvarra